[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO NA TOXIC PORTALU! Intervju sa Didi Janković! „Prenosim uvek svetske trendove u Srbiju“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej,  pokrenula je novi biznis. Naime, Didi Janković otvorila je svoj luksuzni estetski centar na Beogradu na vodi.

Didi  je na otvaranje salona stigla veoma raspoložena, te nije skidala osmeh sa lica, a društvo su joj pravili suprug i njihova naslednica. Pevačica je na sebi imala dugu ljubištastu haljinu uz telo.

Didi je neko ko jako prati naše i svetske modne trendove, te se od nje ništa manje i nije očekivalo.

Kako je poznato da Didi  ostvari sve što poželi, pevačica je ekskluzivno otkrila za Toxic portal da priprema nešto što na našim prostorima još uvek nije viđeno.

Na samom početku Didi je podelila sa nama i svoje prve utiske o novom projektu :

Jako sam uzbudjena, ovo mi je novi projekat dugo sam na njemu radila više od godinu dana, i više sam trenutno uzbudjena nego za muziku jer sam nova u ovome, i ramišljala sam da li ću se snaći-objasnila je Didi.

Lepa Didi u nastavku otkriva i zbog čega ranije nije zaplovila i u ove vode, iako je to oduvek želela :

-Ja sam sve to godinama želela, ali nekako nisam imala hrabrosti i nisam smatrala da je vreme i bila sam previše mlada, i nisam bila biznis žena za to, i sad sam rešila da iskoristim svoju popularnost i to što sam dosta putovala, i posećuvala razne revije i festivale-objasnila je muzička umetnica za Toxic.

Didi je navela i najvažnije stvari zbog kojih će se njen estetski centar razlikovati of drugih u prestonici :

-Ja sam se potrudila da ovo bude drugačije i da bude parče raja, i kad pacijenti dodju da se sredjuju da mogu da uživaju u luksuzu i da sve bude lepo oko njih i da ih sređuju lepe devojke i da sve bude kao bajka-istakla je gospodja Rokvić.

Na pitanje o estetskim korekcijama, kakvo je njeno mišljenje, pevačica je ispričala u nastavku :

-Ja cenim prirodan izgled i to se ceni i u svetu najviše i odlučila sam da dokle god mogu ne radim ništa na sebi, ja sam se oduševila kad sam videla Paris Hilton jer ona ne koristi botoks, i ja sam onda rekla hoću da probam te neinvazivne lasere za zatezanje kože i imaću ih na svojoj klinici-kaže Didi.

Za sam kraj, otkrila nam je i novitete na muzičkom polju :

-Radim naravno ali za to treba mnogo vremena ja sam se i sad potrudila da sve to ispratim i imam mnogobrojne svetske duete, svakako do kraja godine biće nešto zanimljivo-zaključila je Didi Janković.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci