[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! SAMO NA TOXIC PORTALU! Intervju sa Kaćom Živković! “Najviše volim vredne i samostalne muškarce”!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna muzička zvezda Katarina Živković jedna je od naših rado viđenih sagovornika.

Uvek nasmejana i raspoložena u svom unikatnom stilu, ove nedelje pred objektiv naše kamere stala je i Živkovićeva.

U kratkom intervjuu samo za Toxic Portal pevačica je podelila sa nama detalje iz svog privatnog života, istakla je koliko radi na sebi svakodnevno, i da joj je dobra organizacija jača strana. Kako se nosi sa velikom popularnošću koja je prati tokom karijere, i da li je to uticalo na nju, pop folk zvezda otkriva u nastavku.

-Imam 34 godine, a muzikom se bavim od svoje 14 godine, sa ponosom mogu da kažem da sam obezbedila sebe što se tiče mnogih stvari, i naravno da je bilo i nekih odricanja ali smatram da sam pametno postupala, dosta novca ulažem u svoje pesme i spotove. Pomažem i mojoj porodici za njih sam tu uvek, i smatram da sam dobra ćerka u svakom smislu-kaže Kaća.

Na koje se sve načine lepa pevačica neguje, i kakvo je njeno mišljenje o estetskoj hirurgiji, objasnila je u nastavku :

-Prvo moram da kažem da ja dosta vodim računa o sebi i svom zdravlju, redovno proveram krvnu sliku, trudim se da uvek budem jaka i zdrava, jer sam pre par meseci imala pad imuniteta i bila bolesna, i morala sam nastupe da otkažem. Mlada sam ja za neke krupnije estetske korekcije, ali što se tiče nekih sitnijih intervencija radim botoks, radim hijaluron, i zadovoljna sam kako izgledam-rekla je Živkovićeva.

Pevačica je podelila sa nama i njene privatne rituale, koje kako kaže nikako ne preskače :

-Ja imam za ceo dan plan uvek, to su moji celodnevni rutuali, i tip sam osobe ako mi neko poremeti nešto što sam ja zamislila, ja se iznerviram. Tako da ja ustanem, popijem kafu , doručkujem i istreniram, onda odem do muzičkog studija i još milion nekih obaveza-objasnila je muzička zvezda.

Za kraj, dotakli smo se i ljubavnog polja. U nastavku, pevačica je otkrila neke zanimljive detalje :

Momci meni ne prilaze, zato što nemaju gde da mi pridju, jer ja nigde ne izlazim. Ja volim vredne momke, i generalno vredne ljude, ne volim kad neko nije samostalan, i ne volim manipulatore i spletkaroše, te osobine me užasavaju-zaključila je Kaća Živković.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci