[acf field="pre_title"]

Electra Elite iskrena: „Prostituke u Srbiji bi trebalo da plaćaju porez, kao i ja u Švici!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Transseksualna zvezda Electra Elite, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom.

Ona je izjavila da se prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio mali.

-Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke – rekla je transrodna pevačica za Toxictv.rs, kojoj je primaran posao nastarij zanat, o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

-U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana – dodala je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci