[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Emina o kolekciji: Moju šminku će moći sebi da priušte sve žene

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Osim što dobro peva i već godinama ređa samo hitove, Emina Jahović je veoma svestrana i talentovana žena. Naime, pre nekoliko godina izdala je svoju kolekciju parfema, a danas je na radosta svojih fanova, ali i kolega, objavila i celu kolekciju šminke.

Puderi, korekteri, bronzeri, senke, maskare…Sve se to našlo u njenom asortimanu koji broji 55 proizvoda. Svoju prvu liniju objavila je ekskluzivno u Beogradu, jer tvrdi da je tu počela i karijeru pa je bio red ovde prvo i da je prikaže.

-Moj tim i ja smo više od tri godine radili na mojoj prvoj kozmetičkoj liniji, i danas smo presrećni i veoma uzbuđeni što imamo čast da je prezentujemo. Moja šminka će se prodavati u preko 600 parfimerija širom sveta i to je veliki uspeh. Takođe, veoma sam ponosna što je moja cela kolekcija veganska i od sada svu skupocenu kozmetiku koju sam koristila menjam, jer ću se šminkati isključivo svojom – rekla je Emina za Toxictv.rs

Ono što je sve zanimalo jesu cene, a pevačica, a od sada i biznismenka obećava da će cene biti veoma pristupačne i da je njena šminka namenjena svim ženama koje žele da budu uspešne i vode brigu o sebi. Moći će da je priušti i bankarka, učiteljica i kasirka istakla je ponosno Jahovićeva.

Svoju novu kolekciju pevačica će predstaviti za nekoliko dana i u Turskoj, a tvrdi da jedva čeka da čuje komentare i da se ne plaši ni onih negativnih.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci