[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Goga Sekulić: Bila sam ljubomorna na svog supruga

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Goga Sekulić već godinama živi u Cirihu, a trenutno boravi u Beogradu kako bi se posvetila svojoj karijeri. U našoj prestonici je bez supruga i sina, pa je jedan dan odvojila kako bi se družila sa ekipom „DeToxic“ emisije, a evo šta nam je interesantno otrkila.

„Želim pre svega da pozdravim Toxic TV, a kada pomenem Vas uvek se setim prelepog spota „Ovaj grad“ koji ste radili za mene u Cirihu. To je bio duet sa DJ Trajkom i još jednim kolegom, a nikada neću zaboraviti te gužve u centru Ciriha jer se održavala Street parada. Tada sam bila u top formi i to moram da naglasim jer sada nije takva situacija, trebalo bi da probušim kašiku i skinem jedno 4-5 kilograma, sve zbog toga što kada hranim sina usput i ja jedem.“ – rekla je pevačica kroz smeh.

„Mi živimo na relaciji Cirih-Beograd, to se tako mora i sve se dešava u hodu i spontano. Tako smo odabrali, a suprug ne može zbog svog posla da bude u Beogradu, dok sam ja opet vezana za moj grad kako zbog porodice tako i zbog karijere. Kada Vasilije bude trebalo da pođe u školu mi ćemo odlučiti da li će to biti Švajcarska ili negde drugde. Za sada sve super funkcioniše.“ – dodala je Goga.

Takođe, otkrila nam je da li je ljubomorna u braku.

„Ja sam te dečije bolesti preležala još odavno. Neko ako hoće da te prevari, to može da uradi i preko dana, a ne samo kada ide uveče sa društvom u izlazak. Kada sam bila mlađa, bila sam ljubomorna, a sada sve što sam starija ne pridajem tome značaju. Bar kod mene, kada dođe dete prioriteti se promene. Naravno da treba negovati brak, ali ne treba ni juriti za svakim.“ – rekla je pevačica za naše kamere.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci