[acf field="pre_title"]
ISKORISTIO ODMOR

Saša Kovačević: Zbog operacije sam otišao u Tursku

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

 

Posle nekoliko meseci odmora, pred beogradsku publiku konačno je stao i Saša Kovačević. Za DeToxic emisiju pričao je zašto dugo nije hteo da nastupa, iako su njegove kolege već uveliko na sceni, ali je i otkrio koji je njegov razlog odlaska u Tursku sada kada je vandredna situacija u svetu.

„Ne mogu da kažem da se i ja ne bojim korone, čak je i ovo druženje večeras bilo ne planirano. Nažalost, tako je. Ja bih zaista voleo da se češće družim sa publikom i nedostaju mi nastupi. Takva je situacija i gledam da se slabo krećem. Nastup je zakazan pre dve nedelje, a ja sam planirao samo da se popnem na binu i siđem sa nje kako bih izbegao kontakt sa ljudima. Ne družim se ni sa fanovima trenutno, ali ostavićemo sve to za neka lepša vremena koja idu. Devojka, a ni rođeni brat iz tih razloga nisu prisutvovali nastupu jer bi sigurno došli u situaciju da budu prisni sa ljudima“ – rekao je Saša.

„Odlazak u Tursku nije bilo letovanje, na našu veliku žalost, već zbog moje treće operacije sinusa. 20 godina imam problema sa alergijama i na nekih 7 godina se podležem operacijama. To je bio razlog mog odlaska, a iskoristio sam baš ovaj period jer nema posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen“ – rekao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci