[acf field="pre_title"]
OTVORENO I ISKRENO

Romana Panić: Morala sam da priznam krivicu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Za pevačicu Romanu Panić malo ko bi pomislio da je može da izvrši pljačku, ali spletom nekih okolnosti na kratko smo pomislili da je možda sposobna za tako nešto. Prema navodima medija ispalo je da su njen emotivni partner i ona radili prevare na bankomatima, a onda je i u medijima odjeknula vest da su uhvaćeni. Mesec dana provela je u pritvoru u Australiji, a sada je konačno otkrila šta se sve zapravo izdešavalo.

„Ja sam u Australiju otišla 8. februara, kao turista, jer sam dobila jedno paket putovanje. Posle mesec dana kada je trebalo da se vratim, čula sam da u Evropi tinja korona i tada sam odlučila da produžim svoj boravak u Australiji kako bih obišla sve. Dobila sam i ponude od naših ljudi i menadžera da odradim par nastupa. Međutim, vrlo brzo nakon što sam dobila produžetak vize, zatvaraju se svi aerodromi i granice. Ja ostajem tu gde jesam.“-rekla je za Toxic TV.

„Jedan dan, odlučujem da izađem u šetnju i otvaram vrata hotelske sobe, tada nalećem na ženu, za koju sam mislila da je sobarica, ali se na kraju ispostavilo da su to detektivi. Tu su bila i 4 policajca. Rekli su mi da moraju da pretresu sobu. Naravno, doživela sam veliki šok. Na meni je bilo da sednem i sačekam da vidim šta će se dogoditi. U sobi su pronašli dokaze za to krivično delo, između ostalog našli su jedan lap top i kartice. Ja sam se tu branila i rekla da nemam ništa sa tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti rekavši da se ja bavim drugom profesijom. Nije bilo načina da se odbranim i privedena sam na informativni razgovor.“ – dodala je Romana.

„Sve se to dešava 3. aprila u policijskoj stanici u Brizbejnu. Nakon sat vremena informativnog razgovora, policija mi vraća moj pasoš jer tada nisu pronašli nijedan dokaz da sam učestvovala u tom krivičnom delu. Rekli su mi da sam slobodna do ujutru i da tada idem na sud. Međutim, ujutru su mi saopštili da sam ipak uhapšena. Svuda po medijima je pisalo kako nisam htela da sarađujem sa policijom, što nije istina. Nisam imala priliku da se branim i odmah sam angažovala advokata. Ja sam čekala suđenje za 1. jul. Na predlog advokata, ja sam morala da priznam krivicu, jer se suđenje pomerilo za 2021. godinu, a ja bez pasoša i vize, koji su mi oduzeti, ne mogu da priustvujem suđenju, niti da se branim“ – rekla je pevačica za Toxic.

O čemu nam je još Romana govorila pogledajte u sutrašem izdanju „DeToxic“ emisije
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci