[acf field="pre_title"]

Film koji će vas dovesti do suza! Život Džeja Ramadanovskog

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Film o životu pokojnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, počeo je da se snima pre tri nedelje, a deo ovog projekta biće i proslavljeni kompozitor i producent, Aleksandar Futa Radulović.

Radulović inače ne radi muziku za filmove, ali sada je napravio izuzetak, jer se radi o njegovom pokojnom porodičnom prijatelju. Na saradnju je, između ostalog, pristao i zato što mu se scenario izuzetno dopao.

– Priča je da idu neke naše pesme u tom filmu, a ja ću tu malo da pomognem. Dao sam saglasnost za autorska prava, to nije problem, a usput ako bude trebalo nešto mogu da pomognem, pošto je priča odlična. Scenario mi se jako dopao, zbog toga sam pristao na saradnju. Inače, ne radim ja to za filmove, ali ovo mi se dopalo, pa ću da se priključim i da doradim neku pesmu ako treba – priznao je Futa.

Činjenica je da su upravo Futa i Marina Tucaković zaslužni za karijeru legendarnog pevača, a Radulović ne sumnja da bi njegova pokojna supruga sa žarom radila na ovakvom projektu, da je živa.

– Marina i ja smo dosta radili sa Džejem, to jeste deo te priče i naravno da mi je scenario probudio uspomene. Njoj bi bilo posebno drago da sarađuje i na ovom novom projektu… Nažalost, to je nemoguće – rekao je Aleksandar.

Iako mnogi misle da je od muzike i estrade odustao zbog nedaća koje mu je život priredio, Futa se ne da i ističe da je i dalje u tom poslu, te da nema potrebe da mu bilo ko pomaže

Espreso.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci