[acf field="pre_title"]

Gabrijela Pejčev iskreno: „Da sam bila odsečna, bolje bih prolazila u životu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Veoma atraktivna, srpsko – bugarska pevačica, Gabrijela Pejčev važi za nekoga ko publiku ne ostavlja ravnodušnim, kako svojim vokalnim sposobnostima, tako i izgledom.

Gabrijela je privukla veliku pažnju javnosti učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“, kao i u rijalitiju „Farma“, nakon čega se povukla iz javnosti.

Međutim, par godina kasnije, njena uloga u filmu „Južni vetar“, kao i pesma „Luda po tebe“, koju je ona svojim izvođenje  učinila jedinstvenom nisu mogle proći nezapaženo.

Zanimalo nas je da li je ona neko ko oprašta, a ona je bila više nego iskrena i našoj ekipi je otkrila:

– Dok sam povređena, onda sam u fazonu pamti, pa vrati. Ali kasnije, kada me sve prođe, onda samo batalim. Generalno sam takva, takva sam i u poslu. Dosta meni bliskih ljudi misle da grešim i da ne treba da budem tako blaga. I mogu ti reći da sam mnogo puta pogrešila što sam praštala u poslu. Da sam bila odsečna, prolazila bih bolje bih prolazila u životu – rekla je  Gabrijela, a potom dodala:

– Što se ljubavi tiče, definitivno nisam neko ko može da prašta. Nisam tip koji može zaboraviti. Mogu oprostiti, ali to će mi se konstantno vraćati i nećemo imati mir, ni ja, a ni taj neko pored mene.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci