[acf field="pre_title"]
ISKRENO

Gastozz o borbi sa depresijom: “Hteo sam sebi da oduzmem život”

“Razmišljanje jednog bespomoćnog bića, slabića”
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač i bivši rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz važi za nekog ko je uvek nasmejan i ko pravi dobru atomsferu. Medjutim, on se susreo i sa teškim životnim periodom u kojem se borio sa depresijom. U jednom intervjuu otkrio je šokantan detalj, a to je da je sebi nekoliko puta hteo da oduzme život.

“Bio sam u depresiji i hteo sam sebi nekoliko puta da oduzmem život i to je bilo jako zanimljivo. To je bilo baš kada je mama preminula, to je bio baš težak period. Trebalo mi je vremena da se malo saberem, iako sam ja radio, izlazio i pio. Sve sam radio kao što inače radim, a zapravo je to bio samo izgovor da pobegnem od toga. Onda sam shvatio da ne možeš da pobegneš od toga, već da moraš da se suočiš sa tim. Svaki put kada sam u zgradi ili na nekom spratu, i ako postoji neki balkon ili neka terasa, uvek kad sam izlazio na tu terasu, ja sam hteo da skočim. Bio sam iz fazona daj bre tebra, zašto živiš? U tom trenutku nemam devojku, umrla mi mama, imam par hiljada evra dugove, nemam nikakvu pesmu. I ja stojim i razmišljam da l’ da skočim, da l’ da ne skočim? Idiot, razmišljanje jednog bespomoćnog bića, slabića“- rekao je Nenad za “Kurir”.

.

Takodje, objasnio je i kako se izborio sa svojim suicidnim mislima, pa čak i istakao da su mnogi mislili da se šali kako će sebi oduzeti život i olako ga shvatali. Na svu sreću, pevač je uspeo da se izbori sa depresijom shvativši da se od problema ne beži.

Podsetimo, Gastoz je nedavno bio i gost “DeToxic” emisije u kojoj je pričao na vedrije teme i pomenuo svoju verenicu Naidu Gadžo sa kojom planira da stane na ludi kamen i da dobije dete.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci