[acf field="pre_title"]

Mitar Mirić: „Jedini je Džej bio uz mene…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

„Živela, živela ljubav“, „Ne može nam niko ništa“, „Ima se, može se“ su samo pojedini nazivi hitova za sva vremena, legendarnog pevača Mitra Mirića. Kako mnogi kažu on opravdano nosi titulu princa narodne muzike. Ne postoji grad u Evropi u kome se ne pevaju njegove pesme, a o našoj državi i prestonici je suvišno i govoriti.

Šaban je bio kralj i ostao kralj narodne muzike, a Goran Jovanović je onako iščačkao to da se davno pisalo da sam ja princ. Radilo se ranije, moram priznati da sam bio i rame uz rame sa pokojnim Šabanom, bilo je to neko drugo vreme.“-rekao je Mitar, a mi smo konstatovali i da je uvek drugačiji od drugih, kako svojim pesmama tako i svojom pojavom i stajlinzima. Jedno vreme, pevač je nosio i jaknu na golo telo, što je i dan danas potpuni modni hit.

A kako su to tada komentarisali i da li ja naišao na podršku ili ipak osudu publike, Mirić je rekao:

„To sam tada i morao, jer su kopirali i ponavljali pesme, trebalo je nešto drugačije sasvim da se uradi i da ljudi prepoznaju da sam to zaista ja. Tada me žena nagovorila, ispalo je dobro sve, evo vidim i da se danas takve stvari vraćaju u modu, sada nakon 20 godina. Mada, moram vam priznati u to vreme su mnogi pomislili vidi ga ovaj mora da je prolupao, jedino je pokojni Džej rekao „Ej nije on mutav, ima tu nečega…“ Tako je to bilo tada.“-otrkio nam je Mitar.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci