[acf field="pre_title"]

Goca Božinovska o navodnoj svađi sa snajkom Bojanom:“Sve je to šala, nema nesuglasica među nama“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Goca Božinovska deli kuću sa snajom Bojanom i sinom Mirkom, a mediji često spekulišu o njihovom odnosu i životu pod istim krovom.

Goca je sada otkrila kakav odnos ima sa Bojanom, a pre toga kako uživa sa unukom Zoranom:

– „Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće, već je počeo ponešto da priča. To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe, kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih – kaže pevačica i otkriva kakva je kuvarica njena snajka:

– „Bojana je vrsna domaćica i kuvarica. Mnogo dobro kuva, posebno ova moderna jela. Pravi raznorazne salate i paste, to voli najviše. Naravno da zna da spremi i pasulj, to je sitnica za nju. Mada sam ja zadužena za ta tradicionalna jela.“ – rekla je Božinovska, a o navodnoj svađi sa Bojanom, nakon što je u “Magazinu In“ govorila o muškim prevarama poručuje.

– „Ma kakvi! Ona zna da se ja šalim. Nema nikakvih nesuglasica među nama, zaista je tako!“-rekla je Goca za kraj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci