[acf field="pre_title"]
Pevačica priprema album koji će biti totalno DRUGAČIJI od svega što je do sada radila!

GOCA LAZAREVIĆ SNIMILA AKUSTIČNI VIDOVDAN!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Gordana Goca Lazarević decenijama je popularna na našoj muzičkoj sceni, a sada se odlučila na promenu pravca u muzici. Ona je svojom autentičnošću i bojom glasa uspela da opstane na estradi, ali je za Kurir otkrila da je sada snimila pesme u aranžmanu koji voli da sluša godinama.

Naime, Goca i n jen dugogodišnji prijatelj Zoran Stojanović preradili su pevačicin čuven hit „Vidovdan“, a njen sin pomogao joj je oko ekranizacije akustičnog Vidovdana.

– Sazreo je trenutak da akustično i na drugi način snimim onu muziku koju sam oduvek volela i slušala. Čarobni zvuci kompozitora, aranžera i gitariste Zorana Stojanovića su me inspirasali da na novi način otpevam stare pesme, kako svoje tako i drugih izvođača bivše Jugoslavije, ali i ruske i španske numere. Spremamo se da izdamo album sa akustično minimalističkim izvođenjem ovih pesama, sa latino energijom i balkanskom dušom. Obrada pesme „Vidovdan“ i španske numere “ Pa Todo El Ano “ već su ekranizovane i objavljenje u Zahar Produkciji. Zoran i ja smo snimili još dve pesme, za koje se čeka video montaža. Radi se o mojoj baladi „Opasne sitnice“ i pesmi „Žute dunje“ koje će publika moći da čuje u novom aranžmanu – rekla je Goca za Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci