[acf field="pre_title"]
PET GODINA VELIKE LJUBAVI

Goca Tržan: Svi smo slični iza zatvorenih vrata

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Brak poznatih supružnika Goce Tržan i Radomira Novakovića uvek je intrigirao javnost, a nedavno su proslavili i pet godina braka. Osim što pokazuju da su najbolji prijatelji jedan drugom i da ih razlika u godinama ne može sprečiti da se ludo zabavljaju, oni su sada odlučili da kroz rijaliti program „Moj savršeni brak“ prikažu one manje lepe trenutke i probleme sa kojima se sureću.

Otkrila je da svako prolazi kroz slične probleme u braku koji se rešavaju na različite načine, ali da nikada nije „šminkala“ svoj život iza zatvorenih vrata i uputila poruku svima onima koji ih gledaju.

„Ovim rijalitijem želim da pošaljem poruku da ništa nije idealno, da svi živimo kako hoćemo i da se svi svađamo oko istih stvari. Dobijam komentare od fanova: “Evo, i moj muž kaže, vidiš da Raša isto radi, šta je problem?” i to je suština, da prikažemo da smo svi slični iza zatvorenih vrata. Inače sam osoba koja mrzi pravila i baš neću da radim ništa po pravilima. Volim da prkosim svim pravilima koja postoje u ovoj zemlji. Nervira me kad kažu: “E, ovde ne možeš da ideš”, e pa sada ćeš da vidiš da mogu da pređem baš tu granicu“ -rekla je pevačica za Blic.

Pevačica je pre izvesnog vremena pokrenula i svoj YouTube kanal na kom deli svoja lična iskustva, ali i beauty savete koji su naišli na dobre reakcije pratioca. Podsećanja radi, nedavno je u „DeToxic“ emisiji otkrila i recept za dobar izgled.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci