[acf field="pre_title"]
ZAROBLJENI ZBOG SNEŽNE OLUJE

Ilda Šaulić otkrila detalje putovanja u Americi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ilda Šaulić sa svojom porodicom uživa u prazničnim danima, a umesto hladnog Beograda, ovoga puta su rešili da odmor provedu u dalekoj Americi. Ipak, put nije ispao onako kako su planirali, pa odmah pri sletanju ih je zateklo iznenađenje.

„Odmah po sletanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džerziju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog snežne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje”- rekla je pevačica za „Objektiv“ i dodala kako su se provodili za praznike:

„Uveče smo izašli u šetnju, u parku ima bina koja je natkrivena i na kojoj nema programa, ali smo mi na njoj nastupali. Ja sam recitovala, Bojan je pevao pesmu Riblje čorbe, dok je Ema bila zadužena za moj repertoar, pa je otpevala „Stani, dušo”. Uprkos ograničenom kretanju, proveli smo se fantastično. I Božić smo proveli porodično, Ema nam je bila položajnik, ali sad smo se uželeli sunca, tako da ćemo se spustiti do Floride čim budemo mogli.“

Podsetimo, pevačica je nedavno bila gost emisije „Šaranova radionica“ i našim domaćinu otkrila kako ne bi volela da njena ćerka Ema bude jedinica, već da bi se ponovo ostavrila kao majka.

Takođe, njena poslednja pesma „Sad me tražiš“ je osvojila srca mnogih, a njene prijateljice i koleginice koje su glumile u spotu su dobile veliki broj pozitvnih komentara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci