[acf field="pre_title"]

Indi:“Ta pesma mi je preko glave“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Karijera pevačice Indire Aradinović Indi traje već šesnaest godina, a među njenim najvećim hitovima je pesma „Bato, bre“.

Iako joj je ona, može se reći, lična karta koja joj je obeležila karijeru, Indi priznaje da joj je više „preko glave“ kada joj na nastupima traže ovu pesmu.

Kada me pitaju kada se vraćam na scenu, samo kažem: ‘Gde da se vratim, kakav povratak?’, jer ja nigde nisam otišla. Smatram da sam tu, možda ne snimam albume, ali jednu pesmu godišnje izbacim. Ne mogu više, takav je i period i vreme. Nije vreme kao nekada, kada sam izdala pesmu ‘Bela haljina’, ali drago mi je da su te pesme stigle i ovo vreme, to je nešto što vredi i što je kvalitetno“, rekla je Indi u jednoj emisiji.

Pevačica smatra da ima puno drugih pesama jednako kvalitetnih kao „Bato, bre“.

„Da ne pričam o pesmi ‘Lična karta’ i ‘Bato, bre’. Nekad mi je i preko glave te pesme, kažem ne mogu više, hoću da otpevam i neku drugu svoju pesmu. Oni mi kažu: ‘Ma, ne, udri ‘Bato, bre“. Veliki je teret kada ti jedna pesma obeleži karijeru, ja nosim to breme i taj hit. Ja kažem uvek da nisam ja samo vlasnica pesme ‘Bato bre’, imam ja i ostale dobre pesme“, izjavila je Indi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci