[acf field="pre_title"]

Ekskluzivni intervju samo za Toxic! Nataša Bekvalac o karijeri i novoj ljubavi! Pop zvezda otkrila zanimljive detalje!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naša uvek rado viđena sagovornica pop zvezda Nataša Bekvalac pojavila se na konferenciji za medije povodom festivala „Belgrade Youth Fest“. Ovaj muzički događaj ispratila je naša Toxic ekipa.

Popularna pevačica tokom ovih dana i te kako ima razloga za dobro raspoloženje, s obzirom na to da je nedavno izašla njena nova duetska pesma sa Sašom Matićem „Prevaranti“, i već postala pravi letnji hit.

Besprekorno sređena, i nasmejana Bekvalčeva je na samom početku otkrila da li je ona nekad bila „Prevarant“ u emotivnim vezama :

Foto : Nataša Bekvalac
Toxic/Časlav Vukojičić

-Često se koristim „belim“ lažima, na primer kada nekome nešto ne stoji lepo, ja ću reći pa lepo ti je, a to nije skandalozno. U toj situaciji nisam baš puno lagala, ali ne kažem ono što bi nekoga uvredilo.

Pesma koju često izvodi na nastupima jeste „Nađi novu ljubav“od Saše Matića:

– Pesma „Nađi novu ljubav“ je na mom repertoaru, a pevam je uglavnom na kraju nastupa kad publika ne želi da ode, a to je često. Prelepa mi je ta pesma i često pomislim koliko je emotivan čovek koji ju je napisao. Volim pesme muških izvođača.

Od momenta od kad se pojavila na srpskoj muzičkoj sceni ljubavni život pevačica Nataše Bekvalac u žiži je interesovanja medija. Kakva je trenutna situacija na tom polju, Nataša je sada govorila i o svom ljubavnom životu, ali i o svojoj emotivnoj prirodi :

-Nisam agresivna, samo sam previše ljubavna. Na intezivniji način pokazujem emocije prema ljudima koje volim. Ne može iz tebe da izađe nešto što ne postoji, pogotovo kada kažu: „On je samo takav kad popije“,  to nije istina. Ispliva uvek sve ono što potajno čuči u tebi, a samo se čeka trenutak“, rekla je Nataša,  i dodala : 

Foto : Nataša Bekvalac
Toxic/Časlav Vukojičić.

-Zaboravila sam čime me muškarci osvajaju. Morala bih da sednem i razmislim. Imala sam vremena za to, ali i dalje nisam saznala. Postoji simpatija, ali sam mu u međuvremenu rekla da mi se dopada. Napredujem polako. Njegova reakcija je bila pozitivna, baš se obradovao-rekla je Bekvalčeva kroz osmeh.

Nedavno ju je majka kritikovala zbog haltera koji je nosila u jednom spotu, što je ona prokomentarisala sledećim rečima:

– Moja mama se nikad neće pomiriti sa činjenicom da ću ja večito bitii polugola. Smatram da su sve žene lepe i ne vidim nikakav problem u tome da žena u granicama pristojnosti želi da pokaže svoje telo-rekla je pevačica.

Novosadska barbika tokom obraćanja pred brojnim medijima,  između ostalog dotakla se i nedavnog snimka Ane Nikolić koji se pojavio na mrežama i tom prilikom koleginici pružila podršku.

-Prvo, jako je ružno reći za jednu ženu, majku, umetnicu, da je propala. Svi mi imamo razne faze. Ovo je previše intimna i osetljiva je tema da ja pričam o tome. Svi se iznerviramo kad nam izađe i bublljica sve žene će to potvrditi. Mora se voditi računa šta se plasira, piše, priča, jer možeš da budeš inicijator jako velikih i ružnih stvari kao posledica-zaključila je pop zvezda.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci