[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Anabela o početku ljubavi sa Gagijem : „Zavoleli smo se na prvi pogled!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Anabela Atijas uspešno je izgradila svoje ime na našoj javnoj sceni, slavu je stekla kao deo grupe „Fanki dži“, a zatim i u solo karijeri u kojoj i danas niže uspehe.

Iako mnogi pevači maštaju o velikim poduhvatima, Anabela se uvek držala sredine koja je ispunjava.

Nema ništa što nisam ostvarila. Nisam nikada imala prevelike ambicije, uvek sam volela zlatnu sredinu i tu opstajem već 30 godina i što se mene tiče, čaša je puna! – iskrena je Anabela.

Njen život, osim sjajne karijere, obeležila je ljubav sa Gagijem Đoganijem koju su mnogi opisivali kao filmsku, a i sama Anabela se svoje ljubavi na prvi pogled seća i danas.

Da budem iskrena, odmah se to desilo među nama. Ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni jedno u drugo! – otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu:

– Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. Svih 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo.

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci