[acf field="pre_title"]

ISKRENO! Goca Tržan o braku:“On voli mene takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Goca Tržan i Raša Novaković već godinama su u braku, a iako postoji razlika u godinama među njima, to im nikad nije smetalo.

Pevačica je sada priznala da njih dvoje imaju čak tri firme, preko kojih zarađuju novac, ali i otkrila da je njen suprug taj koji mnogo više troši nego ona.

– Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje – rekla je Goca, pa nastavila:

– Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno.

Iako, kako traže, troši previše novca, Goca ističe da njen suprug ima mnogo više kvaliteta, a jedan od njih je taj što je svestan kakvu ženu ima pored sebe.

– Ja iz babe u devojčicu nit mogu niti želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu – kaže ona.

Svađe, kao i u svakom braku, postoje, a kod njih je to uvek samo zbog posla.

– On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno – zaključila je Goca za „Star“.

Toxic.rs/ 24sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci