[acf field="pre_title"]

Ivana Pavković: „Ne interesuju me priče koje kruže, ja sam srećna žena!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao što ste već navikli Toxic potral poznate prati u stopu, te tako ništa ne može da nam promakne. Nedavno smo imali prilike da se družimo sa pevačicom Ivanom Pavković koja se dugo nije pojavljivala u javnosti. Specijalno za Toxic, supruga pevača Petra Mitića otkrila je kako zaista stoje stvari u njihovom braku.

„Mi se odlično slažemo, sjajno funkcionišemo, imamo četvorogodišnjeg sina i što je najbitnije neizmerno se volimo. Trudimo se da zadržimo svoju privatnost i lični mir koliko god je to moguće. Ne bavimo se skandalima, prosto kada imamo nove pesme mi smo tu da ih predstavimo našoj publici i to je cela priča.“-rekla je Ivana, a mi smo je onda pitali i kako reaguje na razne priče da je pesmu Dupla igra snimila, jer je navodno saznala da je suprug vara.

„Ne interesuju me priče koje kruže, ni Petra, ni mene, ni našu porodicu. Ne znam kako je sve to dospelo u medije. Verovatno kada ljudi nemaju o čemu više da pišu, onda izmišljaju razne stvari. U svakom slučaju, ne obaziremo se. Najbitnije je da se mi dobro slažemo i da trajemo. Trudimo se da što više vremena provodimo na okupu, ja sam jedna srećna žena!“-objasnila je Ivana za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci