[acf field="pre_title"]
POZITIVNE MISLI

Jana Todorović: „Nadam se boljim vremenima“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nema sumnje da se uz pesme Jane Todorović „Šta će ti pevačica“, „Ostavi mi drugove“ i „Barabar“ najbolje veseli. Ona je jedna od naših najpopularnijih pevačica narodne i folk muzike, a svoju karijeru nikada nije gradila preko skandala. Zbog aktuelne epidemije koronavirusa mnoge naše zvezde ne žele da rizikuju zdravlje zbog nastupa, pa je tako i Jana istakla da je u strahu. Pored toga, u jednom intervjuu otkriva da je uspela da ostane pozitivna tokom izolacije.

„Ja sam bila očarana sobom i svojim pozitivnim mislima, zato što ne mogu da verujem da sam to ja, zato što sam sve vreme bila pozitivna. Kao da sam izazivala da će se ovo desiti, pošto mi je porodica falila, da sam sa detetom u kući, da smo svi u kući, na okupu. Time sam bila očarana, slobodno mogu da kažem. Posle kiše dođe sunce, nadamo se boljim vremenima“- rekla je pevačica u emisiji „Magazin IN“.

Podsetimo, Jana je nedavno progovorila i o sukobu sa koleginicom Stojom Novaković, pa istakla da nekima smeta što ima mnogo posla po privatnim veseljima, kao i kakve pesme peva.

Takođe, pevačica je neko ko uvek daje veliku podršku mlađim kolegama, pa je u „DeToxic“ emisiji pohvalila pevačicu Tijanu Em i njenu pesmu „Žena od sultana“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci