[acf field="pre_title"]
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Milica Dabović: „Iskrenost me je skupo koštala“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naša poznata sportistkinja Milica Dabović svoje najveće slavne trenutke doživela je zahvaljujući košarci. Takođe, iza sebe ima periode života koje bi rado izbrisala, ali nikada nije bežala od istine koja je zadesila. Doživela je fizičko nasilje i porodičnu dramu koji ostavljaju večne ožiljke, ali od kako je rodila svog sina Stefana život je dobio drugačiji oblik. Ona danas proslavlja njegov 3. rođendan, a na svom Instagram profilu je podelila emotivnu poruku.

„Sine, sve ono što ti ja želim ne može stati u par rečenica, ali pokušaću biti kratka i jasna! Hvala ti za tri najlepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmehu, hvala ti na milion zagrljaja i tvojih reči „mama, volim te“. Hvala ti što mi čvrsto držis ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje, hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe, hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem majka i otac i nikada te neću razočarati. Hvala ti što sam baš tebi život podarila i čuvaću ga svojim“- napisala je Milica i dodala:

„Tvoja mama te voli beskrajno, ti si muškarac mog života, moja najveća i najlepša ljubav ikada, neka mi te Bog čuva! Srećan rođendan, anđele mamin.“

Podsetimo, Milica se u jednoj emisiji nedavno osvrnula na Stefanovog oca, za koga kaže da je sve vreme lagao.

„Puno nelagodnosti sam imala, ali kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da mi narod veruje i da me voli baš ovakvu kakva jesam. Skupo me je koštalo što sam iskrena. Jako loše stvari su mi se dešavale s partnerima. Psihički sam bila zlostavljana, sa Stefanovim ocem“- otkriva košarkašica u emisiji „Premijera-vikend specijal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci