[acf field="pre_title"]
EMOTIVNO I ISKRENO

Kaya Ostojić: „Znam da će ova ljubav trajati zauvek“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kaya Ostojić važi za jednu od naših najlepših i najatraktivnijih pevačica, a nema sumnje da je jedna od omiljenih među muškom populacijom. Svojim pesmama i glasom osvojila je publiku, a njen emotivni život uvek je intrigirao javnost. Nedavno je u emisiji „Premijera-vikend specijal“ otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, ali o ćerki Nikolini koja je nedavno napunila 18 godina.

„Ove godine nemam nijednu lepu uspomenu. Žao mi je što smo svi izgubili godinu dana, mogli smo svi mnogo stvari da uradimo, i finansijski smo u minusu. Najviše mi je žao što je moja ćerka proslavila 18. rođendan, ali neće imati lepu uspomenu, jer je bila u bolnici. Ja sam tad bila van sebe i nisam se oglašavala. Ali posle kad su me pitali za njen 18. rođendan, rekla sam kroz šta smo prošli. Imala je mononukleozu“- rekla je Kaya.

Ona već duže vreme uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Maetom Pavlovićem, pa je često zbog toga na relaciji Francuska-Srbija. Takođe, redovno obraduje svoje pratioce i objavi neku intimnu fotografiju sa svojim partnerom. Sada je otkrila da je veoma zaljubljena i da se ne libi kućnih poslova.

„Zaljubljena sam, to traje dugo i znam da će trajati zauvek. Ovaj period je letargičan, od kad nas je zadesila epidemija i ne znamo kad ćemo izaći i kad će biti sve po starom. U Francuskoj kuvam, spremam, okopavam. Posadila sam jagode, koje su super uspele, paradajz je bio predivan, ukusan i sladak. Za mene se vazda vezuju predrasude. Moja tetka me kritikuje jer ne znam sebe da pohvalim, ali ja ne volim da pričam o sebi, ne umem da se predstavim kako treba“- istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci