[acf field="pre_title"]

Jelena Karleuša na meti hejtera: “Niko ne može da me zastraši, želim da živim u ovoj zemlji!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao što je već i poznato, u danima iza nas, održao se skup pod nazivom “Srbija nade”, koji je okupio veliki broj građana i simpatizera Srpske napredne stranke. Na mitingu su se našli mnogi govornici, ali i javne ličnosti koje su svojim dolaskom pružile podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. U blizini Skupštine republike Srbije, sreli smo pevačicu Jelenu Karleušu, koja se, kao i što smo navikli, nije libila da otvoreno govori o svojim stavovima pred kamerama Toxic televizije:

“Moram prvo da kažem ovo: Mene niko ne može da zastraši, jer ja želim da živim u zemlji gde svako ima pravo da kaže svoje mišljenje, a da zbog toga ne trpi strašan napad i posledice. Valjda smo svi kao društvo protiv toga!“ – istakla je pevačica.

A zatim na pitanje DeToxic ekipe:
Da li joj je neko od kolega pružio podršku nakon nedavnog gostovanja u jednoj političkoj emisiji i izmošenja sopstvenog stava, Karleuša je bila nikad iskrenija.

“Ne! Niko mi nije pružio podršku, svi su se veoma uplašili. Zbog toga sam ovde! Javne ličnosti moraju da znaju, niko ne sme da zastrašuje nikoga zbog njegovog političkog, gradjanskog, ljudskog ili nekog drugog stava!” – obasnijala je Jelena.
Neosporno je da atraktivna i iznad svega inteligentna, elokventna blondina ima stav i da svaki brani bez obzira na strašni sud hejtera. Ovo je samo jedan mali delić, onoga što je Karleuša ispričala. Nastavak priče premijerno možete pogledati u “DeToxic” emisiji na Toxic Tv-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci