[acf field="pre_title"]

Jelena Karleuša obeležila trogodišnjicu smrti svoje majke!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Prošlo je tri godine od kada nas je napustila majka naše pop dive Jelena Karleuše. Poznata radijska voditeljka i novinarka Divna Karleuša 30 godina važila je za jedan od najslušanijih glasova Radio Beograda.

Ovog puta pevačica je na svom Instagram nalogu objavila je slike svopje majke i ppdsetila nas je koliko je Divna zapravo bila posebna žena.

A ispod slike dodala je opis :“Moja lepotica, moja večna rana…
Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa…
(Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.)a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško.)“

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci