[acf field="pre_title"]

Jelena Kostov o višku kilograma: „Nisam mogla da prestanem da jedem slatko!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Jelena Kostov, otkrila je da se zbog pandemije korona virusa ugojila jer je stalno jela, a nije se kretala. Pevačica je uvek imala savršenu liniju, pa se uplašila kada je primetila da se goji.

– Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Gazirano sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio – kaže pevačica, za „Hit“, pa dodaje:

– Bilo mi je teško, nisam mogla da se „otkačim“ od slatkiša. Ne pušim, ne pijem alkohol, ali je zato moj porok bila gazirano piće. Uspela sam da se skinem sa nje, ali sam se opet vratila! Po jelovniku nutricioniste morala sam da jedem na tri i po sata. Pila sam dve do tri litre tečnosti dnevno – vodu, čaj, limunadu… U početku mi se voda nije pila, jer sam je ranije slabo konzumirala, ali sam se posle navikla. Prestala sam da jedem testeninu i začinjena jela, slatkiše sam znatno smanjila – zaključila je Jelena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci