[acf field="pre_title"]

Jelena Rozga o svom zdravstvenom stanju: „Teško je živeti sa tim!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pop-folk pevačica, Jelena Rozga, poznata je kao neko ko ne govori previše o svom privatnom životu, ali je ipak sada u razgovoru za magazin „Gloria“ govorila o svojim zdravstvenim problemima i o stresu s kojim se susreće tokom karijere.

– Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – ispričala je Rozga i dodala:

– Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom – rekla je pevačica.

Protekle tri godine je na terapiji beta blokatora zbog srca, a već godinama ima i problema sa štitnom žlezdom.

–  Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše. Naporno mi je kada se dogodi dan kada imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta… Potpuno znam biti neprepoznatljiva – iskrena je bila Jelena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci