[acf field="pre_title"]
PEVAČIMA NIJE LAKO

Kaća Grujić: Plašim se da neću dugo nastupati

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Katarina Grujić nije krila zbrinutost zbog predstojećih nastupa, jer će se pevači sve manje družiti sa publikom zbog koronavirusa i sve strožijih mera.

-Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili i tada sam spustila cenu za pedeset odsto sigurno. Zato što su i poslodavci u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam. Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde. Pre svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumem da je virus opasan, ali videćemo kako ćemo preživeti naredni period. – rekla je pevačica za sajt „24sedam“.

Žene su poznate da vole da troše novac na garderobu, razne krpice, aksesoare, a Kaća je otkrila da je tokom karantina potrošila mnogo više para nego inače.

-Nikad više para nisam potrošila nego tokom korone, a nigde nisam putovala. Jesam šopingovala onlajn, ali ne znam gde su mi pare otišle. Potrošila sam duplo više para nego inače. – rekla je iskreno Kaća.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci