[acf field="pre_title"]

Kaja Ostojić prepevala hit Tereze Kesovije! Pevačica otkrila sve detalje!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Kaja Ostojić platila je autorska prava za pesmu „Poslednja i prva ljubavi“, za koju je snimila kaver verziju uz klavir.

Pop pevačica je zbog ekranizacije same numere otputovala u Dubrovnik, odakle je i sama Tereza, kako bi što vernije dočarala emociju. Zanosna Kaja je snimala kadrove na moru, ali i u samom centru grada, a spot je danas ugledao svetlost dana na njenom Jutjub kanalu.

– Jako sam želela da snimim kaver verziju pesme „Poslednja i prva ljubavi“ koju je maestralno otpevala Tereza. Ja sam je donela na svoj način, ali verujem da će se dopasti mojoj publici, kao i samoj Terezi. Čula sam da je nedavno bila u bolnici i da njeno zdravstveno stanje nije najsjajnije, ali bih jako volela da ona čuje pesmu i vidi spot koji sam snimila, pa da mi kaže svoje utiske lično ili preko nekog – kaže Kaja za domaće medije i objašnjava kako je regulisala autorska prava za pesmu.

– Moji advokati su kontaktirali naslednike prava Kemala Montena, koji je autor pesme „Poslednja i prva ljubavi“, a koji je nažalost preminio. Platili smo sve, regularno, i dobili dozvolu da pesmu snimim – zaključila je pevačica.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci