[acf field="pre_title"]
Ćerka Kaje Ostojić majci uputila nežnu poruku!

KAJINA PRELEPA ĆERKA UPUTILA MAJCI OVE REČI KOJE SLAMAJU SRCA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ćerka Kaje Ostojić, prelepa Nikolina, rodila se kao plod ljubavi dvoje mladih ljudi. Ocu svoje ćerke, Nikoli Dragojloviću, Kaja je rekla „da“ u devetnaestoj godini svog života, a ubrzo zatim na svet je došla i njena najbolja drugarica Nikolina.

Kako se u ulozi majke ostvarila jako mlada, Kaja se ipak trudila da svojoj ćerki bude najbolja mama na svetu. Posvećeno je radila kako devojčici ništa ne bi falilo, bila joj je oslonac i podrška, a kako je Nikolina rasla, njih dve razvile su odnos najboljih drugarica.

Kako Nikolinin otac nije bio prisutan tokom njenog odrastanja, devojčica je u majci videla i prijatelja i autoritet. Od nje je nasledila lepotu, talenat za pevanje i dostojanstveno držanje. Ipak, od svega što ćerka Kaje Ostojić najviše oseća prema svojoj majci, izdvaja se zahvalnost.

U prilog tome svedoči fotografija iz Nikolininog detinjstva, koju je na „Instagramu“ objavila uz dirljivu poruku upućenu majci: “ Sve što sam, jesam zbog tebe!“.

Na pomenutoj fotografiji staroj više od 18 godina, Kaja ima plavu kosu i izgleda drugačije nego sad, pa ipak, ono što je ostalo ne promenjeno je široki osmeh na njenom licu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci