[acf field="pre_title"]

KAKVA PROMENA! Danijela Dimitrovska ofarbala je kosu u svetlije tonove

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijeli Dimitrovskoj 2023. godina čini se donela je samo lepe stvari. S obzirom na to da je u prethodnoj godini stavila tačku na decenijski brak sa Ognjenom Amidžićem, nekadašnja manekenka promenila je život iz korena.

Preselila se sa sinom u novi stan, pronašla novu ljubav, novi posao, a pre dva dana Danijela Dimitrovska ofarbala se u svetlije tonove i načinila presedan u životu.

Ne postoji osoba koja nije prokomentarisala da top model izgleda bolje nego ikad, a kako i ne bi kada joj u životu sve polazi od ruke.

Nedavno je sinu jedincu Matiji proslavila jubilarni deseti rođendan, da bi se zatim odlučila na najveću transformaciju što se tiče izgleda.

Kako redovno obaveštava o svemu pratioce na društvenim mrežama, tako je bilo i tokom vikenda koji je za nama kada je odlučila da promeni boju kose i uputila se kod frizera koji godinama uživa njeno poverenje.

Danijela Dimitrovska ofarbala se u svetliju nijansu, tačnije prešla je u „klub“ plavuša uz komentar da je želela da vidi da li se one zaista bolje zabavljaju u životu.

Ipak, manekenkina transformacija naišla je na oprečne komentare, dok su mnogi komplimentirali novom izgledu, bilo je i onih koji tvrde da joj bolje stoji prirodna nijansa i da sa plavom bojom izgleda dosta starije.

Bilo kako bilo, promene su uvek delotvorne i dobro dođu, a Danijelina nova boja kose sigurno će podstaći još dama da požele ovakvu transformaciju.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci