[acf field="pre_title"]

Ajurveda u službi lepote: Sve je u prirodnim sastojcima i prepuštanju ritualima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

 

Brendovi širom sveta slede primer, „flaširaju“ drevne lekove iz svetih spisa ili porodične prakse koji rade za dobrobit ravnoteže u našem telu, obećavajući na taj način blistavu kožu, sjajnu kosu i negovan sistem

Ajurveda se odnosi na usporavanje tempa i uživanje u procesu. Ono za čime svi žudimo u brzom načinu života današnjice. Radi se o preuzimanju života i uklanjanju toksičnosti. Ritual ajurvede predstavlja tradicionalni medicinski sistem koji datira iz Indije. Njegovi principi zasnovani su na spisima koji svoje uporište nalaze u holističkom pristupu ravnoteže psihičkog i fizičkog zdravlja.

Ovi rituali podležu sve većoj potražnji uprkos konstantnom plasiranju štetnih proizvoda masovne proizvodnje. Potrošači bivaju svesni vrednosti primene rituala i spoznaji balansa između duše i tela. Ovaj ritual veoma je popularan među damama svetske scene, kojima je omogućio da u petoj i šestoj deceniji deceniji života izgledaju sveže i mladoliko.

Kod primene ajurvede veoma je važno koristiti ispravnu, efikasnu vrstu proizvoda.

Ajurvedske terapije funkcionišu na principu da je svaka primena na telu rizična jer lekovita svojstva proizvoda mogu da prodru u telo kroz kožu i uđu u naš krvotok. Važno je da koristimo proizvode koji su bezbedni za naše telo i ne sadrže hemikalije ili štetne supstance.

 

 

ona.telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci