[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Katarina Živković: „Nemam volje da ustanem iz kreveta“

"Potražila sam pomoć psihologa"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zbog pandemije koronavirusa veliki broj poslova je stao, a na udaru su se našli i naši pevači i pevačice. Veliki broj nastupa je otkazan, a kako bi se lakše prebrodio težak period kroz koji se prolazi, neke naše dame sa muzičke scene su potražile i pomoć stručnih lica. Jedna od njih je pevačica Katarina Živković. U jednom intervjuu je govorila na tu temu.

„Nekad nemam volje da ustanem iz kreveta. Ni sa kim se ne viđam jer mi se ne priča. Sve ovo predugo traje i sada ne znam da li mi teže pada to što ne radim, ili što ne putujem. Potražila sam pomoć psihologa i do sada išla na dve seanse. Dosta sam čitala o depresiji i mada znam da smo svi mi dobri teoretičari, a malo ko od nas zna da to primeni u praksi, odlučila sam da verujem ljudima koji se time bave i kojima je posao da pomažu“- rekla je Katarina.

Takođe, svima je poznato da ona veoma brine o svom izgledu, vredno trenira i zdravo se hrani, pa je tako istakla da joj je u ovim teškim danima fizička aktivnost dosta pomogla.

„Idem u teretanu, bavim se sobom. Trudim se da ne potonem, ali mislim da je sve ono što su nam mesecima nametali kao obaveznu meru, a to je fizička distanca, ostavilo traga na sve nas, u pravom smislu te reči. Svi smo se distancirali od svega i od svih“- kaže pevačica za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci