[acf field="pre_title"]

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA: „Ksenija Pajčin je bila zaljubljena u mene“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kristijan Golubović otkrio je za Kurir da je u njega devedesetih godina bila zaljubljena pevačica Ksenija Pajčin, koju je 2010. godine ubio dečko Filip Kapisoda, a posle toga izvršio samoubistvo.

Žestoki momak s beogradskog asfalta kaže da je tragično nastradalu muzičku zvezdu gledao kao sestru jer mu je smetalo što je u njegovom društvu poručivala pivo.

– U mene je bila zaljubljena Ksenija Pajčin. Nisam je odbio, družio sam se s njom, ali sve onako ti si moja sestra. Postojalo je više razloga zašto nisam hteo da budem sa njom – započeo je Kristijan.

– Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto Strelac kao i ja, bila je malo… tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem: „A zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo“, a ona me na to pita: „Zašto?“ Ja kažem: „Ne znam damu koja pije pivo.“ „Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave“, kaže ona meni. „Ja sam šašava devojka“, i počne da se smeje. Pa ono pivo prospe i kaže: „Sad mi donesi tri dupla piva.“ I vidiš da je ona stvarno šizibizi. Kako da budeš s takvom ženom – prisetio se Kristijan, koji će i o tom poznanstvu pisati u knjizi koja će uskoro biti objavljena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci