[acf field="pre_title"]

Ksenija Knežević otkrila šta sve pojede za doručak: Spisak je podugačak!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Atrakrivna uraganka, članica grupe „Hurricane„, osvojila je simpatije cele Evrope, jer je spontana i neposredna, a za razliku od drugih zvezda, ona ne krije da uživa u hrani i voli da jede.

Marija je sada objavila novi video na svom Jutjub kanalu, gde se čuje kako je pita da li je doručkovala i šta, a onda je Ksenija počela da nabraja.

– Jesam doručkovala, ali hoću još jednom da doručkujem, za svaki slučaj. Ovako, doručkovala sam kroasan, beli hleb, pa me grizla savest, pa sam uzela integralni hleb sa jajima i slaninom, pa sam rekla neka ide život kad sam već pojela i crni i beli hleb, pa sam uzela kroasan sa džemom od jagoda – rekla je Ksenija.

„A koliko para trošiš na hranu?“, pitala je Marija.

A onda je Ivana Nikolić, njena koleginica iz grupe, rekla da Ksenija celu platu troši na hranu, na šta je Ksenija samo sa osmehom klimnula glavom.

– Njena ljubav prema hrani je bukvaIno zarazna. Ksenija voli da jede, to i ne krije, pa smo je u više navrata videli kako koriti svaku prilku da nešto gricne, što na probama, što u pauzama pred izlazak na evrovizijsku binu – istakla je Ivana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci