[acf field="pre_title"]

Laća uz emotivnu poruku otkrio detalje komemoracije Marini Tucaković!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sin preminule hitmejkerke Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, objavio je na svom Instagram nalogu saopštenje povodom komemoracije njegovoj nedavno preminuloj majci.

– Jedina bezuslovna ljubav je ljubav majke prema detetu. Smrt majke znači da tu vrstu ljubavi, apsolutne i čiste, nikad više nećemo moći da doživimo. Posle tog gubitka u nama nastaje pustoš i svako ko se nastani u našu dušu svojom ljubavlju nikad neće moći da ispuni prazninu u nama. To prosto nikad neće biti ona ljubav zbog koje na ovaj svet dolazimo i kojoj se uvek vraćamo kada nam potonu lađe i kad izgubimo veru – deo je objave.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović, foto: Instagram

– Ali nasuprot bolu koji nas sakati ako mu se predamo, moja majka je uvek imala vere, i govorila reči koje mene sad često teše, a zvuče toliko očigledno život je za žive – napisao je Laća, pa otkrio:

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović; foto: Instagram

– 24. novembra održaće se memorijalni skup u znak sećanja na Marinu Tucaković, našeg najvećeg tekstopisca i moju nedavno preminulu majku. Skup će biti održan u prostorijama Skupštine Grada Beograda, u Starom Dvoru, kako bi se u društvu prijatelja i poštovalaca njenog lika i dela svečano oprostili od nje i kako bi predstavili planove za očuvanje njenog kulturnog značaja, kroz koje će neke nove generacije otkriti njene pesme i dati i njoj i njima jedan novi život.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović, foto: Instagram

Marinin sin je rekao i da će pozivnice uskoro biti podeljene, kao i da se zahvaljuje njenim saradnicima i prijateljima na lepim porukama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci