[acf field="pre_title"]

„LAŽU DA VREME LEČI RANE“ Bolna ispovest Bojana Marovića, pevača kog ceo region voli

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Bojan Marović veliki uspeh doživeo je na „Sunčanim skalama“ 2002. godine sa pesmom „Više te nema“, ali nekoliko godina pre toga on je doživeo porodičnu tragediju od koje se nije oporavio.

Kada je imao 16 godina njegov otac se ubio, a pevač je jednom prilikom govorio o tome koliko mu je to teško palo.

– Imao sam 16 godina, moj otac se ubio. Ja znam da on to nije hteo, ali je bio trenutak slabosti. Nažalost, tog trenutka kada sam ga pratio poslednji put i kada sam ga spuštao u raku, čini mi se da je tog trenutka otišlo pola mene. Nikada se nisam oporavio od toga, niti mogu – rekao je i nastavio:

– Laž je da vreme leči rane. Ne znam koliko puta sam dolazio na grob, da pričam sa njim, da kažem šta me boli. Brzo posle tih „Sunčanih skala“, ja nisam više imao svoj život – ispričao je jednom prilikom crnogorski pevač.

Bojan je došao da živi u Beogradu, a nakon isteka ugovora sa tadašnjom produkcijskom kućom, 2008. godine dogodio mu se veliki pad.

Kako je sam istakao, nije se uklopio u estradnu priču, pa se to i te kako odrazilo na njegovu egzistenciju. Nakon svih životnih poraza koji su ga snašli, pevač se oporavio, ali je ubrzo 2021. godine doživeo novi udarac, kada je umrla njegova kuma Sanja Garić od raka pankreasa, koju je smatrao drugom majkom.

Da je život drugačiji, ne bi valjalo. Kad pevam, ja sam najsrećniji, ako uzmeš muziku od mene, ostaje samo matični broj – zaključio je Bojan Marović u emisiji „Preživeli“.

Gloria
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci