[acf field="pre_title"]
PESMA JOJ JE ODLIČNO LEGLA

Lena Kovačević obradila hit grupe Đogani

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U okviru radijskog projekta „Zvezde pevaju zvezde ’90“ obradu velikog hita „Leto je“ predstavila je Lena Kovačević. Ovu pesmu u originalu izvodi grupa „Đogani“, a Lena se potrudila da joj udahne potpuno novi zvuk i svakako približi nekoj novoj publici. Gostujući na Radiju S u emisiji „Odašiljač“ voditelj se našalio sa Lenom i postavio joj pitanje da li je šokirala prijatelje i familiju kada im je saopštila da će da peva pesmu grupe Đogani.

-Šokirala sam ih sve, svi su pali, ma popadali u nesvest. Šalim se naravno. Pre svega drago mi je sto sam deo projekta i smatram da je to super inicijativa Radija S – izjavila je Lena za Radio S.

Lena se osvrnula i na devedesete, kada je ova pesma bila veliki hit i evocirala uspomene sa voditeljima na taj period.

-Vreme devedesetih mene podseća na neko moje vreme, na prve izlaske, prva zaljubljivanja. Muzika iz tog perioda imala je neki dens zvuk koji je pokušavao da kopira onaj zvuk iz inostranstva i bilo je tu mnogo dobrih pesama – rekla je Lena.

U okviru njenog gostovanja na Radiju S, trebalo je i da odgovori na neka pitanja i pokaže koliko poznaje lik i delo Đoleta Đoganija. Na većinu pitanja Lena je dala tačan odgovor i čak samu sebe iznenadila koliko zna o grupi Đogani, a nije bila ni svesna te činjenice. U okviru projekta “ZPZ 90”očekuju nas još dve obrade koje će premijerno biti predstavljene u narednom periodu, a obradiće ih Ana Stanić i Jelena Rozga.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci