[acf field="pre_title"]
Lepa Brena o bolesti sa kojom se godinama bori!

Lepa Brena“:Navikla sam, znam šta ne smem da pijem i jedem!“

Da nešto nije ju redu sa zdravljem, pevačica je primetila na koncertu kada joj je ruka odjednom postala ljubičasto - plava.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Balkanska zvezda, Lepa Brena iako izgleda fantastično i u zavidnoj je fizičkoj formi, već duže vreme se bori sa trombozom. Od kada se suočila sa dijagnozom, pažljivo vodi računa o sebi, zdravo se hrani i redovno trenira.

– Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima. Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna… Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih – rekla je za „Story“ nedavno Brena.

Inače, sa teškom dijagnozom suočila se pre deset godina kada je operisana na VMA.

Da nešto nije ju redu sa zdravljem, pevačica je primetila na koncertu kada joj je ruka odjednom postala ljubičasto – plava.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci