[acf field="pre_title"]

Marija Šerifović ogolila dušu o opredeljenju: „Neću da mi bilo ko diktira koga ću da volim!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Marija Šerifović, otvoreno je govorila o tome koliko su je njeni izbori u životu koštali. Kao i o tome, zašto se nikada nije pokajala što je odlučila da otvoreno govori o svojoj seksualnoj orijentaciji.

– Nisam svesna svog uticaja i ne želim da razmišljam o tome na taj način, a za mlade ljude je veoma važno da znaju da imaju samo jedan život! Ne želim da mi porodica ili okruženje diktira koga ću da volim ili šta ću da radim. Ko na to polaže pravo? Ljudi koji žive ispod kamena? Ne želim da imam kontakt s njima – rekla je Marija.

Otkrila je i da li se nekada suočavala sa neprijatnim situacijama, upravo zbog svog stava:

– Ne, jer sam se uvek zalagala za slobodu. To je samo zato što sam pre svega želela da živim život na način koji meni odgovara. Stvari o kojima pričam nisu vezane samo za seksualno opredeljenje, već u njima može da se prepozna svako inteligentno biće koje želi da živi svoj život po vlastitom izboru. Ako moj izbor znači da će mama da mi padne u nesvest ili da će tata da se naljutiti, pa neka bude tako… Svako biće ima apsolutno pravo da živi onako kako želi – zaključila je Šerifovićeva, navodi „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci