[acf field="pre_title"]
PRED POROĐAJ SE OGLASILA IZ BOLNICE

Marina Ćosić: „Svi je čekamo i užasno sam uzbuđena“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlada glumica Marina Ćosić je pre izvesnog vremena stala na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim partnerom Nikolom Mirkovićem, a sada par očekuje i prvo dete. Naime, lepa trudnica je nedavno otkrila da čekaju devojčicu, a danas je putem svog Instagram storija podelila da se nalazi u GAK „Narodni front“ i da je spremna za porođaj. Takođe, istakla je da sa nestrpljenjem očekuje da upozna svoju naslednicu.

„Još malo je pa je tu mačkica, sve je u redu samo sam primljena, što bi doktor rekao, da se malo odmorim pred porođaj. Svi čekamo, ja sam užasno uzbuđena“- rekla je glumica u videu.

Može se reći da je Marina veoma aktivna trudnica, pa je svojim pratiocima redovno pokazivala kako provodi svoje trudničke dane, koje su joj dnevne aktivnosti, ali i delila korisne savete kako održava svoju trudnoću.

„Odlično se osećam. Dugo nisam bila ovoliko ispunjena energijom, entuzijazmom i srećom, a razlog je što novi, mali život dolazi na svet“- nedavno je istakla za magazin „Glorija“.

Definitivno je prethodna godina za glumicu bila puna izazova i lepih trenutaka, pa je samim tim epidemija koronavirusa nije mnogo poremetila. Osim toga što je uplovila u bračne vode i što će se vrlo uskoro ostvariti u ulozi mame, ona je svoju karijeru vodila ka vrhu. Svojim ulogama u seriji „Istine i laži“ i „Urgentni centar“ osvojila je srca publike.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci