[acf field="pre_title"]
PONOVO SPAKOVALI KOFERE

Dara Bubamara sa dečkom uživa u sunčanom Dubaiju

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nema sumnje da pevačica Dara Bubamara uživa u romansi sa svojim novim dečkom Markom Dujakovićem Tonijem. Kako je nedavno izjavila, on njoj ispunjava sve želje i čini joj da se oseća kao prava kraljica. Dobro je poznato da ovaj zaljubljeni par voli da putuje na luksuzna mesta. Tako je bilo i sada. Naime, oni su se uputili u toplije krajeve i ovoga puta otputovali u sunčani Dubai.

Takođe, oni svako putovanje rado podele sa svojim pratiocima. Pevačica je juče, putem svog Instagram storija, objavila fotografije sa aerodroma, a već danas podelila video kako uživa na plaži i ispija koktele. Između ostalog, u nekoliko navrata se i vidi kako izgleda hotel u kome je ovaj popularni par odseo, ali i prelep pogled.

Međutim, od kako su uplovili u srećnu vezu, oni svaki slobodni trenutak iskoriste za neku novu destinaciju. Prvo putovanje su bili egzotični Maldivi, a ubrzo nakon toga posetili su i Monte Karlo. Nekoliko meseci kasnije otišli su i u Tursku, a letovanje su proveli u dalekom Zanzibaru. Sve to smo mogli da ispratimo putem društvenih mreža, a uživanje nisu krili.

Bez obzira što je bilo negativnih komentara zbog njenog 24 godine mlađeg partnera, Dara se potrudila da ne odgovara na provokacije, već da se potpuno posveti njenom dečku. Svima je stavila do znanja da je srećna i da neće dozvoliti da joj bilo šta poremiti ovu prelepu ljubav.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci