[acf field="pre_title"]
NA METI KRITIKA

Teodora Džehverović: „Teško je suočiti se sa svojim manama“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je lepa. zgodna, atraktivna i borbena. Svojoj muzičkoj karijeri je potpuno predana, a pored talenta za pevanje zna i da pleše. Mlada pevačica Teodora Džehverović često je tema medija, ali i meta kritika. U jednom intervjuu otkrila je kako se nosi sa osudama i svojim postupcima.

„Tačno je, prozivaju me, a ne znaju koliko je meni zapravo teško. Najlakše je osuditi nekog i istaći njegove mane, ali je teško suočiti se sa tim. Svesna sam da moje lice trenutno trpi nešto što nikada nije i trudim se da rešim to što pre. Poručila bih svima koji dele ovu muku sa mnom da ne dozvole da im bubuljice poljuljaju samopouzdanje“- istakla je pevačica.

Između ostalog, njoj je 2020. godina donela mnogo lepih stvari, a definitivno ona najlepša je ljubav. Nema sumnje da je srećna, a to dokazuje i njen osmeh koji ne skida sa lica.

„Sve je počelo tako što sam mu se prva javila na Instagramu! Znam da će mnogi pomisliti da to nije istina, ali zapravo to sam uradila. Nikada do tada to nisam prva radila, ali, eto, za sve postoji prvi put. Šalili smo se na račun naših majki koje smo oboje snimali i objavljivali na storijima, zatim prešli na druge teme i, evo nas, sad smo u srećnoj vezi. Što se tiče njegovih roditelja, ljudi su stvarno super i odlično se slažemo, a moji, zna se. Mama Džehva ga baš gotivi“- rekla je Teodora za „Alo“.

Podsetimo, lepa pevačica je nedavno bila i gost „DeToxic“ emisije, a tada se baš osvrnula na ovu temu i pričala kako se slaže sa svojim dečkom Ninom Čelebićem, kao i kako su proveli novogodišnje praznike.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci