[acf field="pre_title"]

Marina Gagić otkrila sve o odnosu sa Darkom: „Mislim da se on potajno nada pomirenju“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mesecima unazad spekuliše se o odnosu Darka Lazića i njegove izabranice Marine Gagić sa kojom ima sina.

Marina se sada oglasila za „Kurir“ i iznela detalje odnosa sa Darkom, i tom prilikom istakla da će njih dvoje ići na sud.

– Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim – kaže ona i dodaje da je često u kontaktu sa Lazićem.

– Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo – otkriva Gagićeva.

– Darku uvek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče deteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo videti – otkriva Gagićeva koja je pojasnila zbog čega je neminovno da Darko i ona probleme reše ovim putem.

– Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti – izjavila je Marina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci