[acf field="pre_title"]

Mia Borisavljević proslavila rođendan! Pevačica uživala u posebnom trenutku sa ćerkicama i suprugom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poznata pevačica Mia Borisavljević proslavila je svoj rođendan na poseban način u društvu svoje porodice. Ona je zajedno sa svojim suprugom Milom i preslatkim ćerkicama, Milom i Teom, otišla u bioskop da uživa u gledanju animiranog filma.

Mia, koja je poznata po svojim energičnim nastupima na sceni, ovog puta je odlučila da proslavu rođendana provede u opuštenoj atmosferi, daleko od reflektora. Okružena ljubavlju svoje porodice, pevačica je uživala u kvalitetnom vremenu provedenom sa suprugom i ćerkicama.

Bioskopska sala je bila ispunjena veselim osmehima i uzbuđenjem, dok su Mia i njena porodica sa oduševljenjem pratili avanture omiljenih animiranih junaka. Mala Mila i Tea su bila presrećna što su mogli da proslave mamino rođendan na ovaj način i uživaju u posebnom izlasku sa svojim roditeljima.

Nakon filma, porodica Borisavljević je produžila slavlje u obližnjem restoranu, gde su uživali u ukusnoj hrani i rođendanskoj torti. Mia je bila oduševljena pažnjom i ljubavlju koju je dobila od svoje porodice.

Mia Borisavljević, instagram

Mia Borisavljević je tokom karijere ostvarila brojne uspehe na muzičkoj sceni, ali kao majka ističe da joj je porodica najvažnija. Njeno proslavljanje rođendana u bioskopu s suprugom i ćerkicama dokazuje koliko joj je važno vreme provedeno s najbližima i kako uživa u svakom trenutku provedenom s njima.

Ovaj neobičan način proslave rođendana sigurno će ostati u lepom sećanju pevačici Mii Borisavljević i njenoj porodici. Njihova sreća i ljubav jasno su se osećale tokom celog dana, ostavljajući snažan utisak na sve koji ih poznaju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci