[acf field="pre_title"]

Mia Borisavljević u nedoumici oko imena za svoju malu princezu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Atraktivna pevačica, Mia Borisavljević i njen izabranik, pevač Bojan Boki Grujić, uskoro će po drugi put postati rodiitelji.

Mia nikada ne miruje, več uživa sa svojom porodicom u svakom trenutku i jedva čeka dolazak svoje mezimice na svet. Iako je u drugom stanju, svaki dan joj je ispunjen novim poslovnim obavezama i odgajanju starije ćerke Eme.

Na pragu šestog meseca trudnoće izgleda sjajno i na ovakvoj liniji joj mnoge žene mogu pozavideti.

Mia veoma često sa svojim pratiocima na Instagramu podeli neku zanimljivu fotografiju, te je tako bilo i ovoga puta. Naime, u prvom planu je bio njen trudnički stomak, međutim, sve je iznenadio opis fotografije i nedoumica oko imena za malu princezu.

 – Evo nas, 6. mesec je u toku, duplo sam veća nego u prvoj trudnoci. Na vagu nisam stala NI JEDNOM od samog početka, nemam predstavu koliko sam dobila na kilaži, staću tek krajem sedmog meseca, pa ću verovatno da kukam i zovem. Nego, ja sam htela da vas pitam, da li imate neki predlog za ime ove devojčice, Emine sestrice, jer mi smo opet zabagovali – napisala je u opisu.

Nakon toga, usledila je lavina komentara sa predlozima popularnih ženskih imena, poput Andrea, Iva, Kalina, Lena, Lana, ali i mnoga druga.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci