[acf field="pre_title"]

Milica Todorović odlučila da postane vojnik: „Volim da se tučem i pucam, ja sam prava žena za to“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Jedna od najvedrijih i najduhovitijih pevačica, svakako je mlada i talentovana pevačica Milica Todorović.

Prtoteklih dana, u medijima se šuškalo da postaje vojnik i da uskoro oblači vojničku uniformu, te smo iskoristili priliku da je upitamo otkud to i šta je zapravo pozadina priče.

– Biću vojnik bar jedan dan i uskoro ćete me videti u vojničkoj uniformi. To će biti šou – priča Milica za „Toxic portal“ i otkriva kako je protekao sastanak sa ministrom Nebojšom Stefanovićem:

– Kada su me pozvali u ministarstvo, pitala sam menadžerku kako treba da se obučem, rekla mi je opušteno, jer će tamo biti samo sekretarica i možda jedno vojno lice. Čim sam stigla na Senjak, sudarila sam se s ministrom! Samo sam izustila: „Juuu“, i pružila mu ruku. Pocrvenela sam, bilo me je sramota kako sam se obukla – ističe ona i dodaje:
Milica Todorović
Milica Todorović, foto: Instagram
– Zadržao se sat vremena sa mnom, doneo je kolače i baš mi je bilo lepo. Veoma je duhovit. Ugovorili smo sjajan projekat, ali ne smem ništa više da otkrivam. Kad sam to ispričala tati, rekao mi je: „Sine, sve si bila, samo nisi vojnik“. Ma žene koje idu u vojsku su mi genijalne, zato sam i prihvatila ovaj projekat. Ja sam prava žena vojnik! Da nisam pevačica, išla bih u vojsku. Ja sam na tom „muškom nivou“, volim da se tučem i da pucam – završava Todorovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci