[acf field="pre_title"]
ISKRENO O SVOJIM POČECIMA

Milica Todorović: „Pesma „Tri čaše“ je bila moj put ka uspehu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Milica Todorović pre mesec dana je proslavila svoj 30. rođendan, a ekskluzivno za „DeToxic“ emisiju otkrila je kako u novoj deceniji želi da se ostvari u ulozi majke. Takođe, nema sumnje da je omiljena među publikom, kako zbog svog pevanja i hitova, tako i zbog svog smisla za humor. Lepa Kruševljanka se u jednom intervjuu prisetila početaka svoje karijere i otkrila kakvu je podršku imala u njenom rodnom Kruševcu.

„I imala sam podršku i nisam. Moja mama je tad išla da traži autobuse, prevoz i podršku za mene, gde je njoj gradonačelnik rekao: „Molim, mi podržavamo samo umetnike“. Tako da smo same morala da se snađemo. Kruži priča po Kruševcu da ja neću da pevam u svom rodnom gradu, a mene niko nikad nije zvao tamo da pevam. To da neću da pevam u svom gradu nije tačno, ja volim svoj grad, čak ni ne zameram gospodinu koji nije hteo da mi pomogne na početku karijere“- istakla je Milica u emisiji „Ekskluzivno“ i dodala:

„Nisam ja imala teži put, imala sam mogućnost da odmah budem na televiziji, da dobijem pesme, nije to teži put. Kad sam snimila pesmu „Tri čaše“ i kad sam videla koliki je to hit, znala sam da idem ka uspehu. Takođe, moje snimanje sa Emirom Kusturicom, to smatram velikim uspehom“.

Njen spot za novu pesmu „Uno beso“ broji 3,6 miliona pregleda, što dovoljno govori da je osvojila srca publike. Svojim vrelim plesom i latino ritmom razdrmala je publiku, a zajedno sa ekipom Toxic produkcije, sa kojom ne sarađuje prvi put, izabrala je zanimljive lokacije za snimanje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci