[acf field="pre_title"]

MOĆNO! CECA RAŽNATOVIĆ ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE U VRNJAČKOJ BANJI! Ovako je sve izgledalo!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Balkanska zvezda održala je koncert u Vrnjačkoj Banji gde je pevala sa ogrnutom zastavom.
Folk zvezda Ceca Ražnatović je ispričala da se pred nastup pomolila Bogu. Ona je u nedelju imala spektakularni koncert, a publiku je posebno oduševila kada se ogrnuta zastavom na kojoj je pisalo „srpska majka“!

Foto : Printscreen Instagram.

– Ceo život molim Boga da ne izginem na bini dok sam na štiklama! Bilo bi lakše da pevam u patikama, ali ne ide… Zato se često izuvam, pogotovo ako mi je obuća neudobna. Bina je „pogubna“ za moje noge i članke jer su često ispod tepiha daske, pa je nezgodno kada gazim – rekla je Ceca za emisiju „Ekskluzivno“.

Ona je otkrila da li je počela da snima nove pesme:

– Pored ovakvih starih pesama, ne mogu da spuštam kriterijume, zato još nisam snimila novi album. Kad zapevam pesmu „Lepotan“, kažem da je iz 1989. godine, a iz publike se javljaju oni koji su rođeni 1999. i 2009! Drago mi je što moje pesme slušaju sve generacije. Do sledećeg leta, ako Bog da, imaću novi album.

Ražnatovićeva u međuvremenu često na društvenim mrežama objavljuje pesme svojih mlađih kolega:

– Nisam sebična i znam koliko mi je na početku karijere značilo kada bi me pohvalio neko ko je veliko ime na estradi. To je za mene bio vetar u leđa i zašto ja sada ne bih bila podrška nekim novim generacijama?!

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci