[acf field="pre_title"]

Nakon porodične tragedije reper odlučio da se preseli i renovira porodičnu kuću

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Slobodan Veljković, javnosti poznatiji kao Cobi, iako je rođen u Beogradu, odrastao je u Prokuplju. Tamo je živeo do pre nekoliko godina, a nakon preseljenje u prestonicu obilazio je majku i oca koji su ostali u naselju Tabakmala.

Ekipa je posetila porodični dom popularnog repera, a vrata njihove kuće otvorila nam je njegova strina Bilja, koja nam je otrila i da je nakon smrti majke, Veljković Mirjane u januaru 2020, Cobi jako teško podneo smrt svog oca, Tomice Veljković koji je preminuo 18. aprila ove godine.

– Cobi i njegova verenica su poslednjih dana ovde, došao je da da ocu 40 dana i da prekontroliše radove na kući. Počeo je da sređuje celu kuću nakon Tomičine smrti, pukla je neka cev pa ga je to verovatno pokrenulo. On je divno dete, oduvek je bio muzikalan i privržen Prokuplju. – Ispričala nam je Biljana i otkrila koliko često reper dolazi u porodičnu kuću.

– Ovde su mu živeli roditelji, kada mu je majka umrla prošle godine u januaru, to ga je baš pogodilo, mislim da ga je ovo sa ocem dotuklo. Teško to podnosi, ali se nekako nosi sa tim. Čini mi se kao da redovnije i više dolazi od kada u te nesreće krenule da se dešavaju. Njemu to niko ne zamera, posao i život su mu u Beogradu, ali on ipak nađe vremena i dođe da bude ovde. Često dolazi sa verenicom, vidim da se i njoj sviđa kod nas i drago mi je zbog toga – zaključila je reperova strina.

 

Kurir.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci